Aberystwyth University

Marea Britanie

Penglais Campus, Penglais, Aberystwyth SY23 3FL, United Kingdom

www.aber.ac.uk/en/

Localizare

Aberystwyth University (galeza: Prifysgol Aberystwyth) este o universitate publica de cercetare din Aberystwyth, Tara Galilor. Inaugurata in 1872, universitatea are astazi aproape 8.000 de studenti care studiaza in institutele sale academice (asa sunt numite sectiile universitatii). Campusul principal al Universitatii este situat pe dealul Penglais, cu o vedere deosebita spre orasul Aberystwyth si Cardigan Bay. Aici se afla corpurile principale ale Universitatii, Centrul de Arte, Uniunea Studentilor si multe dintre cladirile destinate cazarii studentilor. Chiar sub Campusul Penglais se afla Biblioteca Nationala a Tarii Galilor, una dintre cele cinci biblioteci de depozit legal din Marea Britanie.

Descriere

Universitatea are o solida reputatie academica, insusi Printul Charles optand sa studieze aici limba galeza pentru un semestru. Foarte bine cotata in domenii precum agricultura, silvicultura, geografie, stiinte ale mediului si marina, dar si limbi straine, Aberystwyth University se mandreste cu pozitia a 5-a in top-urile din UK privind satisfactia studentilor. In 2018, The Times a numit-o Universitatea Anului pentru Calitatea Predarii. De asemenea, este considerata cea mai sigura locatie de studii din Tara Galilor si a 10-a din Marea Britanie.

 

Aberystwyth University numara printre sectiile sale departamentele de matematica, fizica, informatica precum si institutul de stiinte biologice, ambientale si rurale. Se mai studiaza temeinic si geografie, stiintele pamantului, arta, teatru, film si televiziune, istorie, politica internationala, drept si criminologie, precum si engleza si galeza. Fiecarei sectii ii este acordata importanta cuvenita domeniului de care apartine, astfel incat managementul descentralizat in institute academice face ca strategiile aplicate sa fie natural pliate pe nevoile studentilor in functie de interesele lor academice.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 6.280 - £ 7.160/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Biologie

Arte

Grafica si animatie digitala/multimedia

Tehnologia informatiei (IT)

Undergraduate

Programe de studiu

Biologie

Arte

Grafica si animatie digitala/multimedia


Postgraduate

Programe de studiu

Tehnologia informatiei (IT)

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri