Aplică în UK până în 15 ianuarie!

Primul deadline de aplicare la programele de licență din Anglia este 15 ianuarie!

Ce trebuie să faci?

Nu e complicat, dar este recomandat să începi cât de curând, mai ales că ai o mulțime de avantaje dacă aplici din timp. Trebuie să completezi aplicația ta online pe UCAS (www.ucas.com) și să pregătești numai două documente, un eseul personal și o scrisoare de recomandare.

Astfel pașii pentru aplicație sunt:

  1. Ia legătura cu un consilier EDMUNDO să îl ai mereu aproape de-a lungul procesului de aplicare. Sună, trimite un mail sau scrie-nu un mesaj pe Facebook. Ai toate datele de contact mai jos.
  2. Intră pe www.ucas.com și creează-ti un cont folosind buzzword-ul: EDUCATIVA2018
  3. Primești de la consilierul tău instrucțiuni despre cum trebuie să arate eseul tău personal și scrisoarea de recomandare. Ceri scrisoarea de recomandare unui profesor de treabă și scrii totul despre tine într-un eseu personal
  4. Completezi corect contul tău UCAS împreună cu un consilier EDMUNDO, dai SEND și GATA!

Așa cum vezi mai sus un consilier EDMUNDO va fi alături de tine la fiecare pas din procesul de aplicare la universitățile din Anglia, astfel încât să reușești să aplici unde îți dorești înainte de 15 ianuarie!

Ar fi bine să reușești și să te uiți și peste programele de studiu disponibile, pentru că oferta e largă și sigur găsești cel puțin un program de studiu pe gustul tău.

 Dacă ești deja pregătit să vorbești cu un consilier apasă pe butonul de mai jos:

Aplică acum prin UCAS

În 3 minute ai contul pe UCAS creat!

Vezi filmulețul de mai jos despre ce secțiuni trebuie să completezi astfel încât contul tău UCAS să fie conectat cu cel EDMUNDO pentru a putea primi îndrumare și sfaturi cu privire la aplicația ta. Pașii importanți pentru acest lucru:

  • La întrebarea „How are you applying” să selectezi a treia variantă: „through another organisation”.
  • La următoarea pagină, unde ți se cere să introduci „Buzzword”, trebuie să introduci: EDUCATIVA2018.
  • La următorul pas va trebui să confirmi faptul că EDMUNDO este serviciul de consiliere care te va asista.

Explorează oferta de universități EDMUNDO

Vezi care sunt universitățile partenere EDMUNDO și caută prin miile de programe disponibile pe cel preferat. Completează formularul de mai jos și vei avea acces în platforma interactivă unde vei putea explora oferta universităților.

Explorează oferta de universități EDMUNDO

Vezi care sunt universitățile partenere EDMUNDO și caută prin miile de programe disponibile pe cel preferat. Completează formularul de mai jos și vei avea acces în platforma interactivă unde vei putea explora oferta universităților.

Poți afla mai multe detalii despre Marea Britanie din pagina noastră special creată aici.

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.