Aplică la studii în Olanda

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta gratuit să aplici în Olanda

De ce să aplici în Olanda?

1. Au două tipuri de universități, universități de cercetare și universități de științe aplicate, astfel încât să se potrivească exact cu ce carieră vrei tu să urmezi.

Fiecare dintre tipurile de universități de mai sus oferă programe de studiu specifice foarte bine gândite indiferent de domeniul de studiu la care te gândești, fiind piața muncii mai accesibilă pentru tine.

2. Taxă de școlarizare accesibilă acoperită de Împrumut Guvernamental pe toată durata studiilor și burse în funcție de universitate

În Olanda taxa de școlarizare îți poate fi acoperită de către guvern sub forma unui împrumut, dar poți beneficia și de alte forme de sprijin financiar pentru transport sau dacă lucrezi un anumit număr de ore lunar. Pe lângă acestea, unele dintre universitățile din Olanda oferă burse studenților în funcție de diferite criterii. Întreabă un consilier EDMUNDO exact care sunt bursele disponibile pentru tine și care este exact deadline-ul lor.

3. Toată lumea vorbește limba engleză

Olanda este a doua țară vorbitoare de limba engleză din Europa, după Marea Britanie, cu un procent de peste 90% cunoscători de engleză. Așadar nu îți va fi greu să te integrezi rapid la stilul de viață olandez.

4. Metode de predare moderne

Universitățile olandeze sunt recunoscute la nivel internațional pentru facilitățile de ultimă generație și cursuri bine pregătite la cel mai înalt nivel. Grupurile mici de studenți și muncă în echipa fac ca totul să fie despre inovație și progres prin educație.

5. Mediu multicultural la costuri accesibile

În fiecare an studiază în Olanda peste 157 de naționalități, iar unul dintre motive este costul foarte accesibil al vieții, comparat cu alte țări din Europa și nu numai.

Cum te poate ajuta un consilier EDMUNDO?

Cum arată universitățile în Olanda?

Nu știi ce să alegi? Completează formularul și vezi exact ce universități ți se potrivesc

Nu știi ce să alegi? Completează formularul și vezi exact ce universități ți se potrivesc

Perioada de aplicare în Olanda a început deja, poți așadar să aplici la universitățile preferate oricând dorești. Vei avea nevoie de un set de documente și poți lucra la acestea împreună cu un consilier EDMUNDO, pentru a te asigura că faci totul cum trebuie. Cu cât începi procesul de admitere mai curând și reușești sa trimiți aplicația ta către universitățile pe care ți le dorești, cu atât crește șansa să primești un răspuns rapid și poate chiar pozitiv.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.