University of Sussex, locul 1 mondial pe Development Studies

FF-1

Locul 1 mondial pe Developmental Studies

Conform QS World University Rankings by Subejct 2017, University of Sussex se află pe locul 1 din lume, pentru programele de Development Studies. Acest lucru înseamnă că au reușit să depășească universități de renume mondial, precum Harvard University, University of Oxford sau University of Cambridge pentru acest domeniu.

Ce trebuie să știi despre University of Sussex

  • Majoritatea programelor educaționale oferă posibilitatea de a studia un semestru/ un an în străinătate.
  • În cadrul universității există The Careers and Employability Centre și promovează 4500 de joburi pentru studenți în fiecare an.
  • Studenții pot apela la The Student Life Centre în cazul în care au nevoie de ajutor cu privire la probleme academice, aspecte legate de taxe, precum și pentru problemele personale.
  • Conform National Student Survey din 2014, 88% dintre studenții care au studiat la Sussex s-au declarat multumiți sau foarte multumiți de modul de predare.
  • Diplomele obținute pot fi flexibile astfel încât studenții să poată explora materiile în funcție de domeniul de interes: pentru o diplomă cu specializare unică, aceștia pot alege câteva module care nu se află în disciplinele studiate și pentru diplomele cu dublă specializare se permit diferite mixuri.
  • Bighton este considerat al doilea cel mai fericit oraș din UK confrom unui sondaj efectual de către Sondex.

Bursă disponbilă la University of Sussex

Excellence Scholarship - 3000 de lire în total: £1000 cash și £2000 reducere la cazarea din camin sau ca reducere din taxa de școlarizare pentru cei care stau în privat. Condiții: Peste 9 la BAC cu minim 9 la fiecare probă. Detalii suplimentare găsești aici.

Ai vrea să aplici sau să afli mai multe detalii? Completează formularul de mai jos și ia legătura cu un consilier EDMUNDO pentru a afla informații suplimentare.

Ai vrea să aplici sau să alfi mai multe detalii? Completează formularul de mai jos și ia legătura cu un consilier EDMUNDO pentru a afla informații suplimentare.

Comentarii la "University of Sussex, locul 1 mondial pe Development Studies"

Inapoi sus
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri