Aplică pe loc la universități din UK!

La universitățile britanice nu se stă la coadă la admitere; răspunsul îl primești pe loc, imediat după interviu

Ai terminat liceul sau facultatea și te îndrepți spre ghișeele de admiteri de la Universitatea București, ASE, Politehică sau alte universități din România? Fă o oprire la sediul EDMUNDO, ca să poți merge mai departe… mai departe, la facultate în Anglia! Fără cozi interminabile pentru depunerea dosarului sau perioade lungi de așteptare a răspunsului din partea universităților, la Spot Admissions admiterea la studii în Anglia se face în trei pași:

 

 1. te programezi pentru interviu, completând formularul de participare
 2. vii la sediul EDMUNDO sau intri pe Skype pentru a demonstra universității preferate din Anglia că trebuie să te accepte
 3. răspunsul îl primești la finalul interviului

Ce universități vin la Spot Admissions?

Când și unde?

13 – 14 iulie, Biroul EDMUNDO, Str. Colței Nr. 8, București. Nu poți ajunge în București? Poți susține interviul de admitere pe Skype, de acasă, cu oricare dintre reprezentanții universităților. 

Ce trebuie să conțină dosarul de admitere?

 1. Diploma de BAC/ Licență SAU adeverința de BAC/ Licență
 2. Foaia Matricolă

După ce ai completat formularul de participare, un CONSILIER EDMUNDO  te va contacta și veți stabili programele la care ești eligibil și te vei programa la interviu.

Burse garatante de participarea la admiterile pe loc!

Aproape toate universitățile care participă la admiterile pe loc au pregătit burse pentru viitorii studenți de licență și master.

Nu mai trebuie să aștepți rezultatele pe liste interminabile, ci știi încă de când te înscrii pentru ce burse ai luat. Sunt burse disponibile pentru nota de bac sau licență, per domeniu, în funcție de venitul familiei tale, burse garantate pentru studenții români sau chiar burse dacă alegi să aplici la Spot Admissions împreună cu prietenii tăi.

Caut-o mai jos pe cea pe care vrei să o primești!

Anglia Ruskin University

 • Books Plus Funding

Toți studenții de licență de anul I care își încep studiile la Anglia Ruskin University, vor primi 400 lire din care își poți cumpăra cărți/manuale.

 • Sports Scholarship

Studenții de la licență sau master pot accesa o bursă de 1.000 lire dacă sunt sportivi de performanță și au rezultate la nivel regional, național sau internațional.

 • MBA Scholarship / The Cambridge University Press Bursary Scheme / Mark Wood Art and Design Scholarship

Pentru studenții de master care aleg să studieze diferite domenii există diferite posibilități de burse. Pentru programele de MBA bursă de 3.000 lire, pentru programe de Arts & Design bursă de 2.500 lire, iar pentru programul de MA Publishing de 1.200 lire.

Birmingham City University

 • Bursă anul I

Birmingham City University oferă 150 lire cash tuturor studenților de anul I de la programele de licență.

Coventry University

 • Friends Scholarship – Aplici cu un prieten cu primiți bursă amândoi!

Un fond de 10.000 lire în total va fi disponibil grupurilor de prieteni care aplică împreună și apoi își confirmă locul la Coventry University. Grupurile pot fi formate din minim 2 viitori studenți, iar fiecare va primi 1.000 lire. Evaluarea se va face în funcție de: (1) mărimea grupului ; (2) media aritmetica a mediilor de la BAC/licență a prietenilor.

Cu cât aplici împreună cu mai mulți prieteni, cu atât crește șansa să accesați bursa!

 • Individual Scholarship

10 burse a câte 1.000 lire vor fi oferite studenților ce aplică la admiterea pe loc și își confirmă locul la Coventry University. Bursele vor fi acordate, pe baza interviului, de către cei de la universitate în funcție de: nevoi financiare, a calificarilor și rezultatelor obținute și a modului în care a decurs interviul. Cei care aplică pentru Coventry Friends Scholarship vor fi considerați și pentru Individual Scholarship, dar poate primi doar una.

 • EU Academic Excellence Scholarship

Dacă obții peste 9 la bacalaureat poți fi eligibil pentru o bursă de 1.250 lire sau dacă obții peste 9 la examenul de licență poți fi eligibil pentru o bursă de 1.500 lire. Bursele se acordă în ordinea notelor de la bacalaureat/licență.

*Cele trei burse nu se pot cumula.

University of Essex

 • Romanian Partnership Bursary

Toți românii care încep studiile de licență la University of Essex în acest an primesc garatant o bursă de 1.000 lire cash. Simplu, fără nicio altă condiție!

 • Dowden Scholarship / Townsend Scholarship / Essex Business School MBA scholarships

Dacă dezici să studiezi programe de masterat în Matematică sau un MBA poți accesa burse de până la 5.000 lire.

University of Greenwich

 • High Achievement Scholarship

Dacă obții peste 8.90 la bacalaureat ai șansa să obții și o bursă de 2.ooo lire, dacă decizi să îți începi studiile de licență în acest an la University of Greenwich.

University of Hertfordshire

 • Sports Scholarships

Dacă ești sportiv de performanță și vrei sa începi studiile de licență la University of Hertfordshire ai șansa să primești un pachet care include acces la toate facilitățile necesare pentru sport.

 • Brian May MSc Scholarship in Astronomy by Research

Dacă decizi să studiezi un program de master în Atronomie la University of Hertfordshire poți accesa o bursă de până la 5.000 lire.

 • MBA Professional Scholarship

Dacă decizi să studiezi un MBA la University of Hertfordshire poți accesa o bursă care să îți acopere 25% din taxa de școlarizare.

University of Northampton

 • EU Undergraduate Scholarship

Dacă obții peste 9 la bacalaureat poți fi eligibil pentru o bursă de 1.000 lire. Bursele se acordă în ordinea notelor.

 • The University of Northampton Bursary

Dacă venitul familiei tale este sub 25.000 lire/an și ai aplicat la un program de licență, poți accesa o bursă de 500 lire garantat.

Iar dacă aplici la un program de master poți accesa o bursă de până la 2.500 lire, în funcție de venitul familiei tale.

*Bursele se pot acumula.

University of Suffolk

 • Accession State Bursary

Toți românii care încep studiile de licență la University of Suffolk în acest an primesc garatant o bursă de 1.500 lire cash. Simplu, fără nicio altă condiție!

 • Accession Travel Bursary

În plus, Suffolk oferă o bursă de 200 lire, să îți plătești biletul de avion până la universitate, dacă începi un program de licență anul acesta.

*Bursele se pot cumula.

University of West London

 • Path to Success Scholarship

Dacă aplici la un program de licență cu an de foundation integrat, poți accesa o bursă de 4.000 lire.

 • UWL Full time Undergraduate Bursary Scheme

Poți accesa și o bursă de 3.000 lire (1.000/an) dacă începi un program de licență la University of West London, iar venitul familiei tale este sub 25.000 lire/an.

Înscrie-te cât mai curând!

IMPORTANT pentru cei care vor să aplice, dar nu au atestat de limba engleză (CAE, IELTS, TOEFL), universitățile au pus la dispoziție candidaților următoarele variante:

 1. Dacă ai obținut la bacalaureat la limba engleză B2 la toate componentele, nu ai nevoie de nicio altă certificare
 2. Dacă ai obținut la bacalaureat la limba engleză B2 la 3 dintre componente și B1 la celălalte două poți fi acceptat la Birmingham City University și University of Essex
 3. Dacă vrei sa aplici la programe de master și ai obținut la bacalaureat la limba engleză B2 la toate componentele, nu ai nevoie de o altă certificare pentru University of Greenwich și Birmingham City University
 4. Dacă nu ai încă niciun test de limba engleză, poți da un test cu reprezentanții universităților pentru University of Suffolk (40 lire), Anglia Ruskin University (gratuit), University of Greenwich (gratuit) și University of Northampton (65 lire) sau poți aplica la Coventry University și poți avea un simplu interviu cu un reprezentant al universității în locul testului de engleză.

În cazul în care ai optat deja pentru susținerea IELTS, CAE, TOEFL, putem trimite rezultatul atestatului până la finalul lunii august.

Comentarii la "Aplică pe loc la universități din UK!"

Inapoi sus
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri