Programe de master accesibile în Olanda

nl cheap cut

Ți-am pregătit o listă cu programele de master din Olanda, atât de la universitățile de cercetare, cât și de la cele de științe aplicate a căror taxă de școlarizare este doar 2.006 euro/an.

De ce este acest lucru atât de important? Pentru că se încadrează în lista programelor de studiu pentru care poți accesa împrumutul oferit de către guvernul olandez pentru acoperirea integrală a taxei de școlarizare.

Cum funcționează împrumutul?

În Olanda poți beneficia de un împrumut pentru taxa de școlarizare oferit de către guvernul olandez. Acesta acoperă în totalitate taxa de școlarizare pentru toții ani de studiu. Singurele condiții pentru aplicare sunt să fii cetățean al Uniunii Europene și să ai sub 55 ani. Fiind un împrumut el va trebui returat, începând după 2 ani de la finalizarea studiilor în Olanda, sub forma unei rate calculate în funcție de venitul tău în momentul respectiv. Un consilier EDMUNDO te poate ajuta cu procesul de aplicare pentru împrumut și îți poate oferii detalii specifice.

Alte posibile surse de finanțare

Supplementary Loan: 833 euro/lună

Guvernul olandez oferă posibilitatea unui împrumut pentru cheltuielile de trai de până la 833 euro/lună pentru studenții care lucrează cel puțin 56 ore/lună. Fiind un împrumut el trebuie returnat în aceleași condiții precum Tuition Fee Loan, însă din această sumă 370 de euro pot deveni cadou (nerambrsabili) dacă finalizezi studiile în 10 ani de la începerea lor și venitul tău familial este sub 36.000 euro/an.

Travel Product: transport gratuit în Olanda

Se oferă tuturor studenților români din Olanda sub aceleași condiții precum Supplementary Loan.

Part-time job: ~400 euro/lună

În Olanda ai dreptul să lucrezi ca student pentru a avea o sursă de venit în plus. Poți fi plătit în funcție de jobul pe care îl vei avea cu minim 7,00 euro/ oră.

Programe de master accesibile

La acestea se adaugă și toate programele de master de Tilburg University, University of Twente și Radboud University.

Nu știi ce să alegi? Completează formularul de mai jos și ia legătura cu un consilier EDMUNDO pentru a afla informații suplimentare.

Nu știi ce să alegi? Completează formularul de mai jos și ia legătura cu un consilier EDMUNDO pentru a afla informații suplimentare.

Comentarii la "Programe de master accesibile în Olanda"

Inapoi sus
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri