Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Pretestare gratuită IELTS în orașul tău

EDMUNDO organizează sesiuni de pretestare IELTS a nivelului de limbă engleză (pentru secțiunile reading și listening).

Toți elevii de clasa a XI-a și a XII-a sunt invitați să participe. Participarea este gratuită. Află când ajungem în orașul tău și înscrie-te!

Cum te ajută pretestarea IELTS?

1. Afli la timp nivelul tău de engleză

Pretestarea IELTS îți permite să determini nivelul de limbă engleză şi să începi să te pregătești mai intens pentru a ajunge la nivelul de care ai nevoie pentru a fi acceptat la o universitate din străinătate sau pentru a obține punctajul dorit la unul dintre testele recunoscute internațional.

2. Eviți o investiţie prea timpurie într-un test de engleză mai costisitor

Dacă îți dorești să dai teste de engleză mai costisitoare, pretestarea e o cale rapidă de a afla dacă ești pregătit pentru un asemenea test – şi de a evita să plătești pentru un test înainte să fii sigur că îl poți trece cu succes.

3. Câştigi timp pentru a lucra la alte aspecte ale aplicaţiei tale

Odată depăşit pragul testului de limbă engleză, elevii pot profita de timpul rămas până la deschiderea perioadei de aplicare pentru a lucra la alte aspecte importante ale dosarului lor de aplicaţie, cum ar fi scrisorile de recomandare şi eseul personal, ceea ce le va permite să aibă o aplicaţie cu şanse mai mari, mai repede.

4. Primești ghidaj personalizat de la un consilier EDMUNDO

Consilierul EDMUNDO te poate ajuta să interpretezi rezultatele testului şi îți poate da indicaţii personalizate asupra direcţiilor în care ar trebui să te pregătești în continuare, pentru a ajunge la nivelul de engleză dorit.

Care sunt pașii de urmat dacă vrei să participi:
1. Completezi formularul de participare (aici vei găsi și lista orașelor în care venim).
2. Primești confirmarea participării la pretestarea IELTS.

Ce se întâmplă după pretestare?
Cu o zi înainte de eveniment, elevii participanți la pretestarea IELTS vor primi informații cu privire la ora începerii și locație. În decurs de 14 zile elevii vor afla care este punctajul obținut și nivelul de limbă engleză aferent.

Anunță-i și pe colegii tăi de această oportunitate! Fie că ești interesat de studii în străinătate, fie că vrei doar să afli care este nivelul tău de engleză pentru a te asigura că vei lua o notă mare la bacalaureat, înscrie-te la pretestare!

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)