Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Împrumutul Guvernamental pentru studii în Anglia se acordă în continuare în 2017

Astăzi, 11 octombrie 2016, guverul britanic anunță oficial că modalitatea de finanțare deja existentă pentru studenții din Uniunea Europeană rămâne neschimbată. Studenții ce își vor începe studiile în Marea Britanie în septembrie 2017 vor putea beneficia în continuare de împrumutul guvernamental pentru acoperirea integrală a taxei de școlarizare, acordat de către Student Finance England (SFE). De asemenea condițiile de eligibilitate rămân aceleași: să fi locuit în ultimii 3 ani într-una dintre țările aflate în Uniunea Europeană.

Mai mult, indiferent care va deveni statutul Marii Britanii după ieșirea din Uniunea Europeană, nu vor interveni schimbări pe parcursul anilor de studiu, menținând constantă taxa de școlarizare de la intrarea în sistemul britanic, dar și modalitatea de finanțare prin împrumutul guvernamental.

Această veste bună permite în continuare accesul facil al românilor în universități cotate extrem de bine la nivel mondial și menține Marea Britanie ca una dintre cele mai atractive destinații de studiu pentru absolvenții de liceu din România. Perioada de aplicare la universitățile britanice pentru anul academic 2017-2018 a început deja, iar în acest context favorabil dorința de a studia în UK poate fi la fel de ușor realizabilă ca până acum.

Cu alte cuvinte, nu mai sta pe gânduri și începe-ți aplicația pentru a studia la universitate în Marea Britanie acum! Un consilier EDMUNDO te poate ajuta pe parcursul procesului inclusiv să aplici pentru împrumut la timpul potrivit. Completeaza formularul de contact de la butonul ”Aplica acum” și vei putea vedea întreaga ofertă educațională a 58 de universități din UK!

Sursă: https://www.gov.uk/government/news/funding-support-for-eu-students

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)