Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Fii student la Coventry University pentru o zi!

Vrei să devii student în Marea Britanie, dar nu reușești să ajungi la universitate pentru a vedea dacă ți se potrivesc orașul și domeniul alese de tine? Luna aceasta Coventry University vine în România pentru a-ți arăta cum e să fii student internațional.

Nu vei avea parte de cursuri plictisitoare și nu trebuie să scrii după dictare. Nu vei fi ascultat în fața clasei și nu vei primi note. În schimb, vei vedea cum se face școala în afară: cursuri practice și multă muncă în echipă. Indiferent dacă optezi pentru arte, inginerie, business, criminologie sau robotică, reprezentanții de la Coventry University au pregătit o serie de activități unde vei vedea care este stilul de predare al universității:  

  1. Workshop Art and Design: Fast Concept Design Challenge

Scopul acestui workshop este testarea creativității și a abilităților artistice prin intermediul unor cerințe pe care trebuie să le îndeplinești într-un anumit interval de timp. Probele acoperă mai multe arii din domeniile artistice, design grafic și industrial, precum designul de produs, design auto și design interior). Cu alte cuvinte, va trebui să:

–        Te gândești la o poveste și să schițezi personajele principale;

–        Să desenzi obiecte 3D și apoi să le construiești din hârtie;

–        Să creezi design organic.

  1. Workshop Coventry University: Business Ideas Challenge

Împreună cu echipa ta să prezentați o strategie de business în fața unui juriu. Bugetul (fictiv) pus la bătaie de Coventry University este de £50.000. Pentru a intra în posesia banilor, în 60 de secunde trebuie să demonstrezi că ideea ta de business merită investiția. Prin intermediul acestei activități îți testezi abilitățile de negociere, persuasiune și, bineînțeles, vei afla dacă businessul tău merită investiția sau ce îmbunătățiri trebuie să aduci pentru a te asigura că vei avea succes.

  1. Workshop Health and Life Science: Investigate a Crime Scene Experience

Dacă ai făcut încălzirea uitându-te la CSI, Dexter sau alte seriale detective, acum vei putea examina chiar tu locul unei crime de la A la Z. Cum rezolvă un detectiv sau un legist misterul din jurul unei infracțiuni? Hai să vedem cum se colectează probele, cum se iau amprentele și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru a prinde criminalii.

  1. Workshop Civil Engineering: Paper Towers Challenge

Împreună cu echipa ta va trebui să construiești cel mai înalt turn din materialele pe care le vei primi de la universitate. Turnul trebuie bine structurat astfel încât să poată susține o conservă de alune de aproximativ 400 de grame cel puțin cinci secunde. Scopul acestui workshop este ca studenții să învețe să folosească resursele puse la dispoziție într-un mod inovativ.

  1. Workshop Engineering Challenge: Egg Car Crash Test

Dacă vrei să ai diplomă de inginer, trebuie să ne demonstrezi că ții la siguranța noastră! Coventry University te provoacă ca tu și echipa ta să construiți partea frontală a unui vehicul care, la impactul cu o suprafață dură, are capacitatea de a nu vătăma pasagerii. De această dată, pasager nu va fi nici unul dintre membrii echipei, ci un ou. Resursele puse la dispoziție pentru construirea mașinii sunt limitate, iar echipa care reușește să treacă de această probă, câștigă provocarea.

  1. Special Activity: Robots

Mai multe informații despre această activitate vei afla în ziua evenimentului.

Când și unde?

Pentru fiecare locație, activitățile se vor desfășura între orele 13:00 – 18:00. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la acest link.

Programul este același în toate orașele:

  • 13:00 – Prezentare generală

  • 15:00 – Workshopuri (se desfășoară simultan)

  • 17:00 – Sesiune Q&A

Atenție – locurile sunt limitate, iar accesul la workshopuri se va face în ordinea cronologică a înscrierilor.

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)