Burse de 3.000 de lire câștigate de două viitoare studente la University of Southampton

În acest an University of Southampton a pus la dispoziție 5 burse în valoare de 3.000 de lire fiecare pentru viitoarele studente ce au aplicat la programe de studiu ce aparțin de domeniul larg de Electronics and Computer Science.

Bursa poartă numele Ada Lovelace Excellence Scholarship; Ada Lovelace, născută în 1815, fiind considerată primul programator de calculatoare. Pentru a intra în competiție pentru burse viitoarele studente au fost nevoite să scrie un eseu despre diversitatea în știință și să își construiască o poziție în această direcție.

Dintre cele 5 burse puse la dispoziție, 2 dintre ele au fost câștigate de către viitoarele studente EDMUNDO, Ioana Simion și Lorena Mitoi. Atât Ioana, cât și Lorena au aplicat și au fost acceptat întâi pentru programul de Computer Science la University of Southampton, pe lângă alte patru opțiuni de la alte universități din Marea Britanie.

Lorena Mitoi

Lorena Mitoi

Ioana Simion

Ioana Simion

În continuare, mai sunt foarte puțini pași de facut până la plecarea lor la studii. Bacalaureatul, bagaje și o serie de alte pregătiri le așteaptă pe cele două. Le vom fi însă altături până în prima zi în care devin studente, dar și după.

Mult succes!

Comentarii la "Burse de 3.000 de lire câștigate de două viitoare studente la University of Southampton"

Inapoi sus
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri