Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Devino student internațional peste câteva luni!

anglia ruskin university1

Dacă vrei să studiezi în străinătate, dar nu ai aplicat încă la niciun program, avem vești bune pentru tine. Poți să începi să îți pregătești dosarul de aplicare și să îți faci bagajele: 27 de universități partenere EDMUNDO din Danemarca, Marea Britanie și Olanda au peste 500 de programe de studiu ale căror cursuri încep în ianuarie și februarie 2015.

Danemarca

Dacă vrei să începi să studiezi din februarie 2015 în Danemarca, unde costurile de școlarizare sunt zero, atunci e bine să știi că șase universități partenere EDMUNDO au peste 35 de programe la care poți să aplici până pe 1 decembrie.

International Business Academy

Îți dorești să studiezi Marketing Management sau Multimedia Design? Atunci ar fi bine să arunci o privire peste descrierile programelor de la International Business Academy care vor începe în februarie 2015.

Iar dacă deja ai terminat un program de licență în țară sau un AP Degree în Danemarca , atunci poți să urmezi un program Top-Up de un an și jumătate în International Sales sau Web Development.

Zealand Institute of Business and Technology

La ZIBAT, a cincea cea mai mare academie din Danemarca, ai la dispoziție 9 programe care vor începe în februarie 2015 și se desfășoară în 3 dintre cele 5 campusuri ale universității. La Køge, vei găsi 2 programe de AP Degree în Multimedia Design and Communication și în Service Hospitality and Tourism Management.

La Næstved, poți aplica la programe în Commerce Management, Sales and Marketing Management sau Innovation and Entrepeneurship. Iar în campusul de la Roskilde, vei găsi programe Marketing Management, Computer Science sau Web Development.

Deadline-ul trimiterii aplicației petru toate aceste programe este pe 1 decembrie.

Vei găsi programe care încep în februarie și la Lillebaelt Academy, KEA – Copenhagen School of Design and Technology, Universiy College of Northern Denmark sau Copenhagen Business Academy.

Marea Britanie

Dacă vrei să aplici să studiezi în Marea Britanie începând cu ianuarie-februarie 2015, e bine să știi că ai foarte multe opțiuni: 13 universități partenere EDMUNDO primesc aplicații pentru 400 de programe de licență, master și MBA.

Spre deosebire de Danemarca, pentru Marea Britanie deadline-urile de trimitere a dosarelor de aplicare diferă destul de mult de la universitate la universitate. În principiu, acestea ar trebui să fie gata în luna decembrie pentru programele care încep în ianuarie.

Datorită numărului mare de programe, vei putea să găsești domenii de studii diverse: de la Business and Management sau Advertising and Marketing până la Mechanical Engineering sau Information and Communications Technology.

Iar dacă ești interesat de științele medicale, la Nottingham Trent University vei găsi programe de Biomedical Sciences, Neuropharmacology sau Pharmaceutical and Medicinal Sciences.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre care sunt domeniile pe care le vei putea studia, aruncă o privire pe site-urile universităților la care găsești programe cu începere din ianuarie-februarie: Coventry University, Bangor University, Nottingham Trent University, University of Greenwich, Keele University, Sheffield Hallam University, University of Worcester, Northumbria University Newcastle, University of Westminster, Bournemouth University,The University of Winchester, Anglia Ruskin University, The University of Northampton.

Olanda

Tot mai mulți studenți români sunt interesați de Olanda, țara în care vei găsi cele mai multe programe cu predare în limba engleză (după Marea Britanie). Astfel, și pentru ianuarie-februarie, vei găsi peste 30 de programe la cele 8 universități partenere EDMUNDO.

Deadline-urile de trimitere a aplicațiilor diferă la fiecare instituție în parte. Astfel, dacă îți dorești să studiezi la Radboud University Nijmegen, va trebui să îți trimiți aplicația până 1 decembrie, indiferent de domeniul pe care ți-l alegi (European Law, Artificial Intelligence, Physics and Astronomy, Philosopy and Science, Linguistics, Creative Industries).

Iar dacă vrei să aplici la Stenden University, data până la care îți va fi acceptat dosarul este 27 ianuarie 2015, pentru programele care încep în februarie (International Business & Languages, International Business and Management Studies, Tourism Management, Media and Entertainment Management, International Marketing).

Află mai multe despre programele disponibile la începutul anului viitor pe site-urile universităților: Saxion University of Applied Sciences, HAN University of Applied Sciences, University of Twente, Fontys University of Applied Sciences, Fontys Venlo, Avans University of Applied Sciences.

Dacă ai verificat care sunt ofertele și ai găsit universitatea și programul potrivit pentru tine, atunci completează formularul cu opțiunile tale și un consilier EDMUNDO va lua legătura cu tine pentru a începe să îți pregătești aplicația. De la începutul anului vei putea fi student internațional!

Completează formularul»

 

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)