Aplică la studii în Marea Britanie

Un Consilier EDMUNDO te poate ajuta gratuit să aplici în UK

De ce să aplici în Marea Britanie?

 1. Acces la unele dintre cele mai bune universități din lume.

  Marea Britanie domină clasementele europene de universități de top și este un competitor de seamă printre universități la nivel mondial, atât în clasamentele generale, cât și în cele pe domenii de studiu specifice.

 2. Educație la standarde excelente beneficiind de Împrumut Guvernamental pentru taxa de școlarizare. 

  În Anglia taxa de școlarizare de la toate universitățile de stat poate fi acoperită integral de împrumutul oferit de către Student Loans Company, ceea ce permite accesul facil în sistemul educational britanic pentru studenții europeni.

 3. Grad de angajabilitate foarte mare al absolvenților.

  Pentru universitățile din UK angajabilitatea este unul dintre cele mai importante criterii de clasificare, așadar depun efort continuu pentru ca absolvenții programelor de licență și master să își înceapă rapid cariera.

 4. Programe si domenii de studiu neîntâlnite la universitățile din România. 

  Dacă este vreun domeniu de studiu care te interesează și nici nu te gândeai că poate fi studiat la vreo universitate, în UK sigur se regăsește pe listele de programe de studiu oferite de facultăți pentru admitere.

 5. Viață de student într-un mediu extrem de multicultural. 

  În Marea Britanie studiază peste 430,000 de studenți internaționali, făcând facutatea un mediu dinamic unde poți învăța constant lucruri noi.

De ce să lucrezi cu un consilier EDMUNDO?

Nu știi ce universitate să alegi? Completează formularul și vezi ce universități ți se potrivesc

Dacă te gândești deja la ideea de studii în străinătate și UK este o opțiune, EDMUNDO are în portofoliu 58 de universități din Anglia care oferă programe de studiu dintr-o gama largă de domenii de specialitate, atât la nivel de licența, cât și programe de master. Le poți vedea aici.

Perioada de admitere pentru universitățile din Marea Britanie este deschisă deja. Pentru procesul de admitere sunt necesare o serie de documente, la care poți lucra împreuna cu un consilier EDMUNDO. Cu cât începi procesul de admitere mai curând și reușești sa trimiți aplicația ta către universitățile pe care ți le dorești, cu atât crește șansa să primești un răspuns rapid și poate chiar pozitiv.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.